Dyktig rådgiver og veileder

Dyktig rådgiver og veileder

Minsinn har arvet intuisjon og klarsyn fra sine forfedre på både mors- og farssiden. Sammen med mye livserfaring, et positivt sinn og en ærlig sjel som er full av kjærlighet til alle levende vesener, gjør dette henne til en god rådgiver når du står ved et vanskelig veivalg. Det er alltid du som står i fokus når du snakker med Minsinn.

Det er om lag 35 år siden Minsinn la kort for første gang, og gjennom å bruke sin åndelige gave har hun hele sitt voksne liv vært rådgiver og veileder for andre mennesker. Hun jobber i dyp kjærlighet og respekt ovenfor sine medmennesker. Hennes egen livserfaring gjør at hun har dyp forståelse for de fleste valg, og feilvalg, vi mennesker gjør gjennom livet. Hun hjelper deg å se dine muligheter og din vei videre.

Minsinn har også varme hender som hun bruker til smertelindring. Hun kan også bistå med husrens og balansering av tunge energier, men da må hun være fysisk tilstede (ikke pr telefon).

Hun tar raskt inn din sinnsstemning og dine behov. En samtale kan vare fra 3 minutter, men det kommer selvsagt an på hva du ønsker hjelp til. For å tune seg best mulig inn på deg benytter hun seg av Lenormandkort, som sammen med klarsynet gir deg svært konkrete tilbakemeldinger.

Minsinn er treffsikker, direkte og ærlig i det hun får fram for deg, også på tid. Mange opplever henne som en god samtalepartner. Minsinn er et medmenneske man kan bli både glad og rolig av å snakke med. Hun har mange gode tilbakemeldinger, og mange faste kunder.

Velkommen til en prat i lys og kjærlighet.

Du treffer Minsinn på tlf. 820 95 704 (kr 26,00/min).

Relatert artikkel

Legger vekt på det positive

Legger vekt på det positive

Med sin lange erfaring og utdannelse blant annet som terapeut, ser Magdalena hele deg. Når hun veileder deg, legger hun…

Leave a Reply