Klarsynt tarotist og healer

Klarsynt tarotist og healer

Jeg heter Monica T. Løvås og er klarsynt tarotist og healer. Finner også bortkomne gjenstander og dyr.

Mange av de som tar kontakt med meg har konkrete spørsmål eller problemstillinger de ønsker svar på, mens andre «bare er nysgjerrige» på hva fremtiden kan bringe. Det er deg og dine spørsmål og behov som har fokus i samtalen!

Healing
I mitt arbeide utfører jeg også healing og har mange faste kunder og klienter som tar kontakt for å åpne blokkeringer, smertelindring eller trenger bistand av psykisk art, samt samtaler for veiledning til forbedring i eget liv. Jeg jobber gjennom dine energier og «skanner» gjennom kroppen for å oppnå maksimalt i behandlingen og for å øke ditt forbedringspotensial!

Flere bedrifter som kunder
Siden jeg startet opp på teletorget, har stadig flere bedrifter tatt kontakt for å få veiledning og råd. Spørsmålene kan variere i alt fra økonomiske investeringer, til personalsaker. Mange av disse er i dag faste kunder.

Født klarsynt
Om meg selv kan jeg fortelle at jeg er født klarsynt. Det var i mine første møter med Anna Elisabeth Westerlund at jeg ble ordentlig klar over mine evner og fikk en ny forståelse av hva det vil si å være synsk, «ta inn» og kanalisere. Jeg var da 17 år og hun hjalp meg slik at det som før hadde vært «skummelt» og «fortiet», ble en inspirasjon slik at jeg videreutviklet mine evner.

Senere lærte jeg å bruke tarotkort, og disse benytter jeg i samtalene for å supplere informasjonen jeg tar inn. Jeg møter mine kunder med ydmykhet og empati, samt med engasjement. Jeg elsker jobben min og føler meg privilegert som kan hjelpe mennesker på denne måten!

 

Velkommen til en samtale på
telefonnummer 820 95 423 (kr 26,00/min)

 

 

Relatert artikkel

Ung dame med voksent sinn

Ung dame med voksent sinn

Eliana er en ung dame. På grunn av sine erfaringer og evner har hun et voksent sinn. Hun har et stort…