Klarsynt veiledning og spådom

Klarsynt veiledning og spådom

Hei! Jeg er Fru Larsen (Eirin) og arbeider med klarsynt veiledning og spådom, noe jeg har gjort på et profesjonelt nivå og på fulltid siden 2005.

I løpet av disse årene har jeg blitt kjent som en av landets mest populære spåere fordi jeg gir klare og ærlige svar, jobber raskt og er dyktig i det jeg gjør, samtidig som jeg evner å hjelpe med positiv fremgang gjennom råd og veiledning.

Føler du at du står fast og har behov for å rådføre deg med et menneske du ikke kjenner og som har taushetsplikt, vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg i din situasjon.

Jeg arbeider helst ut fra mitt medfødte klarsyn og sterke intuisjon, men jeg liker også å bruke hjelpemidler som de italienske bordkortene La Vera Sibilla, de tyske Kipperkortene eller de fransk/tyske Lenormand-kortene. Dette er spåmetoder som jeg har brukt mange år på å lære meg grundig. Kortene er svært anerkjente i utlandet og gir mer direkte og konkrete svar enn de mer diffuse svarene som tarotkortene ofte gir. Disse metodene er også laget med tanke på å se inn i fremtiden, mens tarotkortene da de ble laget ikke var ment som en spåmetode, men ble brukt til å sende meldinger mellom presteskapet og munker, og senere adoptert som en spåmetode.

Om du ønsker å kontakte meg, ønsker jeg følgende av deg;

Ditt fornavn og din fødselsdato (du må være over 18 år for å benytte deg av mine tjenester).

Jeg vil at du skal være forberedt på at jeg er ærlig, så jeg kommer ikke til å snakke deg etter munnen eller gi deg falske forhåpninger.

Du kan spørre meg om alt du ønsker svar på. Jeg vil gjøre mitt beste for å svare deg, men spørsmål angående helse og død både når det gjelder dyr og mennesker svarer jeg ikke på.

Jeg ønsker deg velkommen til en hyggelig samtale
på 820 95 458 (kr. 26,00/min).
Jeg lover at jeg alltid gjør mitt aller beste for å hjelpe deg!

Du kan besøke meg på min hjemmeside frularsen.com

Relatert artikkel

Treffsikkert klarsynt medium

Treffsikkert klarsynt medium

Jeg kanaliserer og er et klarsynt medium. Bruker også tarotkort. Har lang erfaring og referanser om treffsikkerhet. Kjærlighet, jobb og…