God kontakt med åndeverdenen

God kontakt med åndeverdenen

Jeg er en godt voksen allsidig dame som håper kan hjelpe deg. Jeg har jobbet på Teletorg i 4 år. Jeg er Medium og har god kontakt med åndeverden.

Ønsker du å få kontakt med noen av dine kjære som er gått over på andre siden, ta kontakt så prøver jeg å få kontakt. Jeg er også tarotist og spår i kort. Etter 20 års erfaring har jeg lært meg å åpne opp for klarsynet mitt, samtidig som jeg bruker kortene som hjelpemiddel.

Jeg har tatt tarotkurs hos Elisabeth Vinje. Jeg har også sjamantromme, og den bruker jeg når jeg tar regresjonsreiser for kundene mine. Ofte kan vi stå fast i gamle tankemønster og energier, og da kan en regresjon være til god hjelp. Å reise tilbake til tidligere liv kan gi forståelse og mange gode svar.

Jeg har gått «livets skole», og det har lært meg å lytte, å ikke være fordømmende, og det har lært meg respekt for andres valg. En god samtale kan ofte være healende og ha en god effekt for og at man skal komme seg videre.

Om du føler det er noe jeg kan hjelpe deg med, så ta kontakt. Jeg har mange fornøyde kunder.

Ring meg på telefon 820 95 369 (kr 26,00/min).

Relatert artikkel

Mitt ønske er å hjelpe andre!

Mitt ønske er å hjelpe andre!

Hei, jeg heter Marianne og er en jente i slutten av 40-årene. Jeg begynte å spå i tarotkort i 1991…