Veldig gode tilbakemeldinger!

Veldig gode tilbakemeldinger!

Mens jeg fjernhealer mottar jeg kanalisering. Jeg ser i bilder, setninger og stemninger.

Mitt ønske er å hjelpe deg, rense opp i kropp og sinn og fokusere på hvordan du kan løse opp «flokene» i ditt liv slik at du får bedre livskvalitet og en positiv hverdag. Temaer som angst, traume, depresjon med mer er noen av mine spesialfelt.

Jeg er utdannet sykepleier og har i flere år jobbet med samtaleterapi. Har utdannet meg til coach og tankefeltterapeut (TFT) i 2012, samtidig med NLP-utdanning. Dette gjør at jeg lettere kan kjenne på andres sinnsstemninger og tolke dem deretter.

Jeg har selv kjent problemer på kroppen og vært langt nede. Etterhvert har jeg klart å bygge meg opp igjen og føler meg nå psykisk sterk.

Les mer på livs-glede.no

Velkommen til en samtale på telefon 829 95 350 (kr 26,00/min)!

Relatert artikkel

Ung dame med voksent sinn

Ung dame med voksent sinn

Eliana er en ung dame. På grunn av sine erfaringer og evner har hun et voksent sinn. Hun har et stort…