Livsveileder med lang erfaring

Livsveileder med lang erfaring

Jeg heter Deya og har jobbet som livsveileder siden 1989. Gjennom klarsyn og forståelse søker jeg å finne svar på dine spørsmål.

Jeg kontakter din høyeste bevissthet og dine åndelige hjelpere. Kanskje ligger det hindringer i et av dine tidligere liv? Ved å avsløre hindrene kan du lettere håndtere dem og komme deg videre. Dette kan igjen føre til at du når det du søker i dette livet.
Jeg hjelper deg også til å se mulighetene i valg som du står ovenfor.

Deya har vært omtalt i Allers, KK, Visjon, Medium, radio og på TV. Videre har hun blant annet laget en regresjons-CD som er solgt gjennom Energica. Hun har holdt kurs i regresjon, meditasjon og selvutvikling både i Norge, Spania og Italia. Hun har også jobbet på messer i Norge og England.

Les mer på livsveilederne.no

Nye og gamle kunder er velkomne til en samtale på
teletorgnummer 829 95 248 (kr 26,00/min). Døgnåpent!

 

Relatert artikkel

Har medfødte evner

Har medfødte evner

Jeg heter Nova og har medfødte evner fra min mor og bestefar som spådde i kort, samt at min mor…