Medfødte evner

Medfødte evner

Jeg har medfødte evner til å se, heale og kanalisere. Jeg har vært på teletorget omtrent fra starten, er godt kjent og har mange fornøyde kunder. Seriøs og treffsikker.

Jeg bruker bordkort, tarot, pendel og engelkort som hjelpemidler. Mens du blir spådd, sendes det ut varme energier som kundene vanligvis merker godt både under og etter samtalen. Du kan velge akkurat hvor langt inn i fremtiden du vil at jeg skal se. Jeg ser både fortid og nåtid.

Jeg har også en veiledningstjeneste der jeg hjelper med å åpne opp for energier. Regresjon og healing.

Døgnåpent.

Velkommen til en hyggelig prat med Afrodite på 829 95 938

Relatert artikkel

Ung dame med voksent sinn

Ung dame med voksent sinn

Eliana er en ung dame. På grunn av sine erfaringer og evner har hun et voksent sinn. Hun har et stort…