Har medfødte evner

Har medfødte evner

Jeg heter Nova og har medfødte evner fra min mor og bestefar som spådde i kort, samt at min mor var healer.

Mine healingevner har jeg også arvet av min oldemor på min fars side. Under samtalen sender jeg deg healing, og sender deg healing på nytt senere samme kveld som vi har hatt samtale. I tillegg bruker reiki, da jeg har reiki 1, 2 og master.

Jeg spør deg om hva du sliter med og deretter tar jeg frem de krystallene du trenger.

Siden 2011 har jeg jobbet som healer hjemme og tatt imot kunder til behandling.

Jeg jobber også som medium, da jeg ser og hører de fra den andre siden. Under samtalen dukker det opp beskjeder og utseende på personen som tar kontakt og hva de likte å gjøre eller har jobbet med; så du vil fort skjønne hvem beskjeden er fra.

Ring meg gjerne på tlf.nr 820 95 120 (kr26,00/min)
så jeg kan hjelpe deg.

Relatert artikkel

Healer med unike evner

Healer med unike evner

EVELINA er en landskjent, populær svensk coach med mange års erfaring. Hun er healer og har unike evner og sterk…