Kontakt med det overnaturlige

Kontakt med det overnaturlige

Fenix bruker tarot-kortene til kunstneren Lady Frieda Harris og den kjente okkultisten Aleister Crowley som var medlem av Hermetic Order of the Golden Dawn.

Fenix praktiserer også magi, som handler om troen på at vi kan påvirke den fysiske verden gjennom kontakt med det overnaturlige. Når han lærte mer om klarsynet, så var det tarot som ble favoritten til å oppnå det Jean Servier kaller «et forhold til det usynlige» – en åpenbaring han fikk første gang han ble spådd av en sigøynerske. Hun sa han hadde denne evnen medfødt.

Å lese i kortene, som enhver annen form for divinasjon eller sågar musikk, er en opplevelse eller faktiske visjonære tilstand, det er Voyance – den Seende – som belyser det nåværende, dens potensiale, røtter og svarer på spørsmål.

For mer informasjon, se fenix313.com

 

Hvis du vil snakke med Fenix kan du treffe
ham på telefon 829 95 178 (kr. 26,00/min).

 

Relatert artikkel

Forteller hva fremtiden byr på

Forteller hva fremtiden byr på

Eloises kunder kommer kun med gode tilbakemeldinger etter at de har ringt henne for å se mulighetene innen kjærlighet, jobb…

Leave a Reply