Gir råd og veiledning

Gir råd og veiledning

Lurer du på hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden, eller står du foran et vanskelig valg?

Har du behov for råd og veiledning? Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet. Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i.

I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Ring meg på 829 95 174 (kr 26,00/min).

Vennlig hilsen Martha

Relatert artikkel

Intuitiv og klarsynt healer

Intuitiv og klarsynt healer

Jeg er en intuitiv og klarsynt healer som jobber med healing og veiledning på fulltid. Selv kaller jeg meg en…