Gir råd og veiledning

Gir råd og veiledning

Lurer du på hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden, eller står du foran et vanskelig valg?

Har du behov for råd og veiledning? Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet. Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i.

I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Ring meg på 829 95 174 (kr 26,00/min).

Vennlig hilsen Martha

Relatert artikkel

Sterk intuisjon og klarsynthet

Sterk intuisjon og klarsynthet

Rebekka er landskjent og har sterk intuisjon og klarsynthet! Hun er en veldig kjærlighetsfull og seriøs person, som både spår…