Wenche Karlsen

Wenche Karlsen

Mitt navn er Wenche og jeg har mediale evner som gjør at jeg kan hjelpe og veilede deg i livets valg og utfordringer.

Det kan av og til være vanskelig å selv se veien videre og hvilke muligheter man kan ha på livets landevei. Jeg kan ikke ta valgene for deg, men jeg kan gi deg tips om muligheter du kanskje selv ikke har tenkt på.

Jeg er født klarsynt og bruker derfor ingen hjelpemidler. Mange som tar kontakt med meg ønsker svar på konkrete spørsmål, de fleste er nok generelt interessert i hva fremtiden vil bringe. Jeg tar som hovedregel raskt inn deg og din situasjon, med det er ikke alltid jeg gir deg svaret du selv ønsker, men kanskje slipper du flere runder i rundkjøringen?

Jeg kan også kontakte våre nære og kjære som har gått over på den andre siden. Mange som føler de står fast i sorgen kan oppleve en ro etter en slik samtale/kontakt.

Dette er evner jeg alltid har hatt. Jeg har også gått mange kurs for å bli mer bevist evnene og på hvordan man på en best mulig måte bruker de til å hjelpe andre. Jeg er kurset av blant andre Marion Dampier-Jeans, Silva UltraMind, UniqueMind v / Deborah Borgen, FaithCure Evolution v/ Medium Lena Ranehag, Morten Eriksen med flere.

Ærlig og direkte. Taushetsplikt er en selvfølge.

Du er velkommen til å ta kontakt med meg
på telefon 829 95 172 (kr 26,00/min)

Les mer på wenchekarlsen.no

Relatert artikkel

Veileder med lang erfaring!

Veileder med lang erfaring!

Hei, jeg heter Cathinka og er en livsveileder med sterk intuisjon. Jeg er født healer og har arvet mine evner…