Wenche gir deg håp!

Wenche gir deg håp!

Wenche Dragvoll har lang erfaring som healer  og er medlem av Det Norske Healerforbundet.


Wenche har lang erfaring med å hjelpe mennesker. Hennes spesialitet er veiledning i parforhold og kjærlighet. Hun er flink til å se hva som stopper opp i forholdet og å gi råd i hvordan du kan utvikle deg videre.

Har du et mønster du har kjørt deg helt fast i kan du ringe Wenche så kan hun forsøke å løse flokene. Hun ser viktigheten av at du finner kjærligheten til deg selv, for på den måten å løse opp i problemene.

Wenche er klar over at mange ikke føler seg bra nok og har mistet noe av selvtilliten. Dette er noe hun tar tak i og gjør en stor innsats for å føre deg ut av denne onde sirkelen. Hun ser sammenhengene til fortiden og benytter bevisst denne informasjonen til ditt beste.

Wenche har god erfaring og benytter tarotkort hvis det er ønskelig. Hun innehar mye alternativ utdannelse og er godkjent healer av Det Norske Healerforbundet. Har også lang erfaring i å rense hus for ånder som går igjen.

Ring Wenche på: 829 95 476 (kr 26,00/min)

Relatert artikkel

Treffsikkert klarsynt medium

Treffsikkert klarsynt medium

Jeg kanaliserer og er et klarsynt medium. Bruker også tarotkort. Har lang erfaring og referanser om treffsikkerhet. Kjærlighet, jobb og…

Leave a Reply