Ærlige Eva hjelper deg

Ærlige Eva hjelper deg

Ærlige Eva bruker sin sterke, medfødte intuisjon og tarotkort når hun ser hva som ligger av muligheter i fremtiden din.


Som en av de første i Norge begynte hun på heltid å spå via teletorget allerede i 1997. Siden da har mange ringt tilbake og fortalt at rådet de fikk var klokt, og at veivalget hun så kom. Via «jungeltelegrafen» har Ærlige Eva opparbeidet seg et solid rykte og mange trofaste kunder over hele landet.

– Med min nordnorske bakgrunn så er jeg veldig direkte av natur, sier hun om valget av navnet Ærlige Eva. – Det gir meg en god følelse når jeg kan hjelpe noen til å se ting fra en annen synsvinkel og dermed bidra til at gode avgjørelser kan tas, forteller Ærlige Eva.

Hun ønsker deg velkommen med dine spørsmål og utfordringer.

– Jeg tar alle henvendelser på største alvor og har stor respekt for mennesket og situasjonen han eller hun er i, avslutter hun.

Du er velkommen til en god samtale
på tlf. nr. 820 95 618 (Kr 26,00/min)

Relatert artikkel

Klarsynte Tine er her for deg

Klarsynte Tine er her for deg

Min jobb som veileder er å få deg til å føle deg bedre, ta bedre og mer bevisste valg, og…