Er her for å hjelpe!

Er her for å hjelpe!

Hei! Jeg er Yrja, ei svært intuitiv ung dame. Jeg trenger ingen hjelpemidler for å se.

Jeg hadde en tøff start da min mor døde tidlig. Etter det opplevde jeg mye jeg ikke kunne forklare. Jeg drømte om ting som skulle skje før det skjedde. Jeg følte andre sine følelser og visste ofte bare hvor ting var.

I dag etter mange mange år med både opp- og nedturer har jeg klart å finne en balanse i meg selv hvor jeg klarer og sile ut hva som er mitt og andres. Jeg vet når noe er bra eller dårlig.

Min intuisjon er sterk. Jeg har jobbet en del med mennesker som ikke har det så lett og denne erfaringen har også gjort meg til en god veileder.

Jeg er utdannet sykepleier, men har i tillegg utdannelse i musikk. Jeg har alltid vært en åpen kanal for det kreative og for å hjelpe andre. Husk at du er unik, 100 prosent verdifull, helt utrolig ekte og verdt å elske. Jeg er her for å hjelpe deg om du trenger det. Mine hjelpere støtter meg alltid. =)


Velkommen til en fin samtale på 829 95 635 (kr 26,00/min).

Relatert artikkel

Medfødte evner og reikihealer

Medfødte evner og reikihealer

Siss var en av de første spådamene på teletorget i begynnelsen av 90-tallet.Siss er meget populær og etterspurt, og er…

Leave a Reply