Klaras klarhet

Klaras klarhet

Med sigøynerhjerte og kosmisk blikk tyder Klara dine stjerner og kort, og gir deg ny inspirasjon og klarhet.


Klara er nordfra og av finsk slekt. Hun har drevet med astrologi, tarot og spår i kaffegrut i mer enn 35 år.
Ved hjelp av astrologi og tarot kan Klara se hva tiden fremover kan bringe deg. Hun kan belyse hvilke muligheter som ligger åpne for deg på visse tidspunkter slik at du kan stille mest mulig forberedt på det som er på vei inn i livet ditt.

Klara hjelper deg å få en større forståelse for ting som skjer i livet ditt. Hun kan også se nærmere på dine forhold til andre mennesker – partnere, kolleger, venner eller familiemedlemmer.

Klaras sterkeste evne er å se ting i et nytt lys og å se en situasjon fra en ny vinkel – noe som ofte kan føre til en løsning for ting som har virket fastlåste. Klara kan belyse det som er uklart for deg slik at du får ny innsikt og klarhet – ny inspirasjon i livet. Via stjerner og kort kan Klara hjelpe deg å sortere trådene, og gi deg nytt perspektiv og livsmot.


Tarot og astrologi har fulgt Klara tett gjennom hele livet. Hun har lidenskapelig studert disse to kunstene helt siden tenårene. Hun elsker å lære nye ting innenfor disse emnene, og hun beveger seg stadig dypere inn i disse mystiske, gamle tradisjonene. For øyeblikket studerer hun blant annet ved Herkules Astrologiskole i Oslo, og hos Lada Duncheva i Bulgaria.

Klara har en helhetlig innfallsvinkel til astrologien og benytter en blanding av klassisk, vestlig og esoterisk astrologi, kombinert med gamle Vediske, Babylonske og Hellenistiske metoder. Hun har en stor samling kort som hun bruker i sine samtaler med deg. Hver stokk har sitt eget uttrykk. Kortsamlingen består av en rekke ulike tarotkort, i tillegg til forskjellige orakelkort, Lenormand og Kipperkort.


Klara kombinerer gjerne kort og astrologi i samtalen med deg. Astrologien gir svar på når og hva som kan forventes å skje, mens kortene kan komme med utfyllende detaljer. Klaras metode er veldig intuitiv, og hun kan motta kanalisert budskap for deg. Hun elsker å hjelpe mennesker, og det er en berikelse for henne hver gang hun får hjulpet noen til større klarhet. Når du blir glad, blir Klara glad.


Ha fødselsdatoen din klar når du ringer Klara, og helst også fødested og klokkeslett så nært som mulig om du vil høre hva stjernene har på hjertet for deg. Om du ikke har fødselsopplysningene, går det også fint med bare kort. Kom gjerne med spørsmål som Klara kan se på, hvis ikke bruker hun intuisjonen og innfallsmetoden for å komme i gang.


Hun gleder seg til å høre fra deg. Om du ringer 829 95 060 (kr 26,00/min), så får du en hyggelig og oppklarende prat med Klara. Hun snakker både norsk og engelsk. Lykke til!

Omtaler:

«Min opplevelse med Klara var udelt positiv, følte at hun kjente meg i måten hun både snakket til meg og i det hun sa. Spennende å høre på, og ting falt på plass på en måte. Klara er en nydelig og varm person!»

«Klara stilte mitt horoskop idag og det var forbløffende hva som kom fram. Hun er trygg i det hun forteller og er flink å sette ting på knagger. Man får absolutt systematisert tanker og får sett ting fra et annet perspektiv enn man selv gjør. Anbefaler virkelig å kontakte henne.»

Du kan følge Klara på instagram.com/klarasklarhet
Og besøke hjemmesiden på klaras.no

Relatert artikkel

Erfaren og seriøs rådgiver

Erfaren og seriøs rådgiver

Frida er en svært erfaren, og seriøs rådgiver. Hun har vært med på teletorget siden 1995, og er en aktiv…