Lang erfaring som spirituell veileder

Lang erfaring som spirituell veileder

Jeg har lang erfaring i spirituell veiledning og er nå tilbake på teletorg for å hjelpe deg i din prosess og dine valg.

Jeg har en dyp forståelse for menneskers veivalg. Med min intuisjon og kraft kobler jeg meg på deg og ser hva du trenger i din livsprosess. Jeg bruker tarot som veiviser og jeg kobler meg på deg som sjel og leser energier.

Healingevnene mine har jeg hatt hele livet og jeg er utdannet reikihealer på masternivå.

Jeg har sett og kommunisert med ånder siden jeg var barn, og for å utvikle meg videre har jeg gått intuitiv medialkurs med Lena Ranehag. Jeg har mitt åndeteam som bistår meg i mitt arbeid som energiarbeider, jeg renser hus og balanserer dine energier.

Jeg har en god kundekrets og gode tilbakemeldinger.

For mer informasjon om meg og hva jeg kan tilby, se min hjemmeside guidancebyeirin.com

Jeg er klar for å veilede deg i dine valg og situasjoner, til det beste for deg. Jeg er ærlig, treffsikker og en god samtalepartner.

Velkommen til en god samtale!


Ring Eirin S. på på 829 95 095
(kr 26,00/min).

Nyhet! Du kan også treffe henne på 21 05 87 95
(kr. 26,90/min.)
Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Relatert artikkel

Tar inn din personlighet

Tar inn din personlighet

Mika er kjent for sin ærlighet og stil innenfor tarotens kunstverden.