Hjelper med mine unike evner

Hjelper med mine unike evner

Jeg er født med evnen til å se hva som har vært og hva som kommer rundt mennesker. 

Jeg er utdannet sosionom, og har tidligere jobbet for å hjelpe mennesker i det offentlige. Helt til jeg fikk et kall om å hjelpe mennesker også ved hjelp av mine evner.

Jeg har jobbet som klarsynt livsveileder i mange år nå. Min jobb består av å svare på spørsmål om fremtiden, nåtid og til å finne løsninger for å håndtere ulike situasjoner på den beste måten. Jeg bruker kanalisering i de fleste av mine tolkninger og astrologi sammen med hva jeg føler og ser.

Jeg får ofte spørsmål om bortkomne kjæledyr, tapte nøkler, lommebøker og noen ganger også savnede personer. De som kontakter meg har ofte en helt ulik sosial og økonomisk bakgrunn, i alle aldre, men de fleste av mine kunder er kvinner, men det er også mange menn som kontakter meg.

Det vanligste spørsmålet jeg får handler om kjærlighet og ofte er det den type kjærlighet som ikke alltid er lett, den slags kjærlighet somkan synes å være utenfor rekkevidde eller i det minste vanskelig å nå. Det er mange historier som ender godt, men selvfølgelig også de som ikke gjør det, akkurat som alt annet i livet, men mitt mål er å få de beste resultatene i alle situasjoner. Hjelpe mennesker å få kartlagt sin situasjon og de mulighetene som finnes der. Da det er du som skal ta valget i ditt eget liv til syvende og sist.

Mine åpningstider finner du på denne bloggen: http://www.christinamedium.com

Jeg jobber fra hjertet ved hjelp av de evnene jeg er tildelt fra universet.

Velkommen til en samtale med meg.

Vennlig hilsen
Christina

 

Teletorgnummer

829 95 622

(Kr 26 pr.min)