Jeg er her for deg!

Jeg er her for deg!

Mitt navn er Otelie, og jeg har mange års erfaring med å bruke tarotkort og astrologi. Jeg er en klarsynt, seriøs, ærlig og positiv voksen dame på 53 år fra Finnmark.

Jeg oppdaget min åndelighet i tidlig ungdom. Begynte å spå i bordkort, kaffekopp og astrologi i 14-årsalderen. Har siden tatt flere forskjellige kurs i astrologi og tarot. Har praktisert som spådame og veileder for mine venner, arbeidskolleger og bekjente fra den tid.

Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger opp gjennom årene. Jeg har også vært veileder på teletorget for 7-8 år siden. Jeg bruker astrologi og tarotkort som veiledning og hjelp i forhold til egne valg på livets vei. Jeg har sterk intuisjon og ser din fortid, nåtid og fremtid.

Jeg er utdannet hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri og rus, og har mange års erfaring innen dette feltet. Det har gitt meg gode menneskekunnskaper som jeg tenker kommer godt med. Jeg jobber nå deltid innen spesialisthelsetjenesten, og ønsker å bruke en del av min tid og mine evner til å hjelpe mennesker som har et vanskelig spørsmål eller er i en vanskelig livssituasjon. Jeg blir veldig glad og ydmyk når jeg kan være med på å bidra til å hjelpe et menneske til å se sitt potensiale slik de kan ta et best mulig valg for seg selv.

Jeg er av gammel samisk slekt fra Finnmark, og har flere familiemedlemmer som spår og leser. Jeg går nå i lære for å utvikle mine evner innen sjamanisme med samiske tradisjoner som utgangspunkt. Håper med tiden og praktiser innen dette spennene feltet.

Svarer på spørsmål om kjærlighet, jobb, økonomi, skole og parforhold med flere. Jeg svarer ikke på spørsmål om sykdom og død. Jeg har gitt beskjed til mine kort og universet at de ikke skal vise meg dette.
Velkommen skal du være til å ringe meg for en hyggelig samtale. Jeg er en flink lytter og en seriøs veileder som vil prøve å hjelpe deg.

Du finner mer informasjon om meg på min facebookside spirituell rådgivning, tarot og astrologi.

Vil du snakke med meg? Ring meg nå!

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 334

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 34

(Kr 29,90 pr.min)