Klarsynt healer med stort hjerte

Klarsynt healer med stort hjerte

Englehviskeren har i 16 år jobbet som psykiatrisk sykepleier, men livet forvandlet seg totalt etter en skjellsettende åpenbaring i drømme. I dag jobber hun fulltid som åndelig veileder og healer for mennesker og dyr, samt husrenser og traumeterapeut for dette livet og tidligere liv.

− Jeg har fått alle gavene mine fra himmelriket og har utviklet meg rekordfort, sier Englehviskeren, som er veldig opptatt av nestekjærlighet og etikk.

På telefon svarer hun effektivt og svarer på det du lurer på uten mye utenomsnakk.

Englehviskeren kan ved dypere kontakt med deg føre deg tilbake til tidligere liv og rense bort traumatiske hendelser, slik at de ikke skal plage deg.

Hun formidler budskap fra engler, guider og avdøde, både ved hjelp av egne sanser, orakelkort og englekort. I lys av livets utfordringer er hun et ekte løvetannbarn med en sterk tro, som aldri vil miste håpet.

Tilbakemeldinger om Englehviskeren:
«Veldig ærlig, vennlig og rett frem – med en fantastisk intuisjon og klarsynthet.»

«Hun treffer alltid, jeg føler meg sett og forstått. Hun er treffsikker med kortene, hun gir mye av seg selv til andre.»

«En veldig omsorgsfull dame som har gjort stort inntrykk på meg med sin hjertevarme. I en vanskelig fase i livet var hun der for meg som en betydelig støtte.»

Snakker flytende norsk og finsk (har vokst opp i Finland). Er også utdannet dyrepleier.

kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 877

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 77

(Kr 29,90 pr.min)