Klarsynt veileder

Klarsynt veileder

Jeg kan hjelpe deg til å se fremtidens muligheter og velge rett vei utfra tegn her og nå.

Jeg er svært takknemlig for å kunne bruke mine evner til å hjelpe deg å nå dine drømmer og gjøre valg som er bra for deg. Jeg er født klarsynt, og veiledning kommer helt naturlig for meg.

Med livserfaring har jeg blitt enda bedre til å sette mitt klarsyn i system slik at jeg via teknikker kan lese de tegn som gir pekere her og nå. Jeg hjelper deg med å finne dine hjelpere og hva tegnene sier om fremtiden. Det kan være en spesifikk sak, en relasjon, et valg eller bare et ønske.

Tegnene: Jeg benytter frie teknikker, men mitt klarsyn er medfødt og jeg trenger ofte bare lytte og få noen innspill for å lese videre. Jeg bygger også mitt innsyn på visuelle bilder, hvor jeg maner frem forestillinger, som vi ser på sammen.

Intuisjon: Jeg kan også hjelpe deg i å utvikle din intuisjon, slik at det blir enklere å se hvilken sti du skal velge når du står fast eller valgene er mange. Noen ganger trenger vi hjelp til å se ting og situasjoner utenfra, og bli tryggere i våre valg.

Tiltrekningens kraft: Jeg har opparbeidet evnen til å tiltrekke meg bestemte ting og kan peile deg inn på din riktige energibane for å oppleve det samme.

Healing: Jeg har svært gode resultater med fjernhealing og har kunder som ringer meg fast for dette. Jeg bruker da forskjellige teknikker spesielt til dette. Healing er en medfødt evne hos meg, og dette har gått i arv i min familie.

Min taushetsplikt: Sammen går vi gjennom tingene, men du bestemmer selv hvor mye du vil fortelle og hva du vil ha hjelp til. Du ringer anonymt, og jeg har taushetsplikt. Det er svært viktig for meg å behandle mine kunder etisk riktig. Jeg forteller aldri noe ubehagelig eller ting du ikke har spurt meg om, og overholder taushetsplikten strengt. Jeg har stor respekt for mine kunders tillit og anonymitet, og hos meg er det trygt å være fortrolig.

Utdannelse: Jeg har bl.a. utdanning som kunstterapeut med fordypning i livsstilsendring, mentaltrening, veiledning og healing.

Kort fortalt: Erfaren veileder med medfødte evner. Hjelper deg å ta de riktige veivalgene og lede deg trygt inn på det som var ment å være for deg. Jeg tolker både ved hjelp av tegn og intuitive bilder som vi går igjennom sammen. Ingen spørsmål er for små eller for store, og jeg har stor glede av å hjelpe.

Døgnåpen.

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 759

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 59

(Kr 29,90 pr.min)