Leser din energi

Leser din energi

Valerie er medfødt empat og er følsom av natur. Å være så sensitiv for andres energier er til tider utfordrende. Hun lever et skjermet med gangavstand til naturen og viltliv.

På Filippinene der Valerie er født, er det helt vanlig å oppsøke klarsynte og healere. Det vi kaller overtro her til lands, er helt naturlig der hun stammer fra.

Begge foreldrene til Valerie er svært intuitive. Hennes far er av kinesisk ætt og har en sterk og stødig indre viten. Hennes mor slekter på Melendez fra Nord-Spania i Galicia, heksenes land. Moren hennes er synsk og klarfølt.

Selvlært spå-kunstner
Gjennom din stemme kan hun avlese din energi og fortelle deg om dine mønstre. Valerie er sterk «guidet» og får informasjon gjennom sine sanser. Hun går også inn i fortiden, nåtiden og fremtiden for å se. Mest av alt er hun opptatt av å hjelpe deg å komme nærmere ditt mål. Ikke minst for å gi deg den innsikten du behøver for å kunne leve det livet du ønsker å leve.

– Allerede som barn visste jeg at min vei var å veilede og hjelpe andre gjennom mine klarsynte og healende evner. Jeg var svært intuitiv og sensitiv, og det var helt naturlig for meg å bruke evnene mine, forteller Valerie

Energi
Hennes nysgjerrighet for spåkunst begynte allerede i ung alder. Den første kontakten med åndeverden skjedde da hun var fem år. Da hun var ungdom, drev hun med personlighetslesing av venner og klassekamerater. Hun er selvlært tarot-leser og begynte å lese tarot for venner da hun var 19 år. Valerie har veiledet og aktivt brukt sine evner for å hjelpe andre siden 2007. Herfra utviklet hun sin forståelse for ånde- og energiverden.

Når du ringer Valerie vil hun be deg om ditt navn og fødselsdato. Dette er for å sette i gang og åpne opp kanalen av energi og hente informasjon som skal til deg. Valerie veileder innen:
• kjærlighet
jobb
• økonomi
• kjøp/salg
• Person utvikling


Valerie veileder og «tuner» seg inn på nær sagt alle livets store og små spørsmål. Etter hennes oppfatning er det ingen begrensninger for innhenting av informasjon, men hun er opptatt av å følge strenge etiske retningslinjer.

Det er svært viktig for Valerie at du bruker din intuisjon om det er hun du skal rådføre deg hos. Skulle du føle at hun er rett veileder for deg, lover hun deg 100 prosent ærlighet.
Velkommen til en hyggelig samtale!

kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 622

(Kr 29,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 22

(Kr 26,90 pr.min)