Klarsynt veiledning og spådom

Klarsynt veiledning og spådom

Hei, Jeg er Fru Larsen, en godt voksen dame på nærmere 60 år som jobber profesjonelt og på fulltid som klarsynt veileder.

Jeg startet på teletorget i 2005, og i årene som har gått siden har jeg utviklet meg til å bli en av landets mest populære spåere, både fordi jeg er dyktig i hva jeg gjør, men ikke minst fordi jeg evner å hjelpe med positiv fremgang gjennom råd og veiledning.

Verktøyene jeg bruker er helst klarsynet mitt som er medfødt, men i og med at jeg fra 1980 gikk to år i lære for å lære Kipperkortene, ble også interessen for å mestre andre spåmetoder tent, og derfor kan metodene jeg bruker variere ettersom jeg føler er best å bruke i en gitt situasjon.

Min sterkeste side er nok det som har med mellommenneskelige relasjoner å gjøre – og jeg er heller ikke redd for å være ærlig fordi jeg mener at det er viktig å ha fakta på bordet i den situasjonen man er oppi, f. eks hva andre føler, eller hvorfor noen trekker seg unna en, for å kunne ta valg som kan snu en eventuelt uønsket situasjon til noe mer positiv.

Om du ønsker å kontakte meg, ønsker jeg følgende av deg;
• ditt fornavn og din fødselsdato (du må være over 18 år for å benytte deg av mine tjenester)
• jeg vil at du skal være forberedt på at jeg er ærlig da mitt ønske er å hjelpe deg – så jeg kommer ikke til å snakke deg etter munnen eller gi deg falske forhåpninger.
Du kan spørre meg om alt, men spørsmål angående helse og død både når det gjelder dyr og mennesker svarer jeg ikke på.

Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 458

(Kr 26 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 58

(Kr 26,90 pr.min)