Veldig gode tilbakemeldinger!

Veldig gode tilbakemeldinger!

Mens jeg fjernhealer mottar jeg kanalisering. Jeg ser i bilder, setninger og stemninger.

Mitt ønske er å hjelpe deg, rense opp i kropp og sinn og fokusere på hvordan du kan løse opp «flokene» i ditt liv slik at du får bedre livskvalitet og en positiv hverdag. Temaer som angst, traume, depresjon med mer er noen av mine spesialfelt.

Jeg er utdannet sykepleier og har i flere år jobbet med samtaleterapi. Har utdannet meg til coach og tankefeltterapeut (TFT) i 2012, samtidig med NLP-utdanning. Dette gjør at jeg lettere kan kjenne på andres sinnsstemninger og tolke dem deretter.

Jeg har selv kjent problemer på kroppen og vært langt nede. Etterhvert har jeg klart å bygge meg opp igjen og føler meg nå psykisk sterk.

Les mer på livs-glede.no

Teletorgnummer

829 95 350

(Kr 32,90 pr.min)