Klarsynt veileder og samtalepartner

Klarsynt veileder og samtalepartner

Klarsynt veileder, ærlig, tydelig og kjent for sin treffsikkerhet!

Lill er født på en liten øy vest for Nordkapp, og har mange år med erfaring som klarsynt veileder og samtalepartner. Hun har reist rundt i verden og møtt mange innsiktsfulle mennesker, som har lært henne at den gaven hun fikk ved fødselen ikke bare er en kilde til innsikt og forståelse, men også til ansvar og ydmykhet.
Hun mener at det ikke er nok å se fremtiden, men å få innsikt i hvordan du kan få det beste ut av ditt liv. Hennes mål er derfor å gi deg detaljert innsikt slik at du kan ta de beste valgene for deg. Hun svarer på alle dine spørsmål, og gir healing gjennom samtalen.

Så; føler du at du står fast eller trenger veiledning til og ta de beste valgene for deg og ditt liv, kan Lill være den rette for deg.

Hun bruker tarot, men leser ikke tarot som mange gjør. Hun kanaliserer og bruker hovedsakelig sitt klarsyn for å se dine muligheter enten det handler om kjærlighet, jobb, karriere eller økonomi. Eller kanskje trenger du bare noen å prate med om bekymringer du har, eller gleder som livet har gitt deg.

– Jeg er her for deg! Jeg er ærlig, tydelig og treffsikker og har mange fornøyde og tilbakevendende kunder. Taushetsplikten er en selvfølge.

Velkommen til samtale med meg! 

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 687

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 87

(Kr 29,90 pr.min)