Klarsynt veileder og samtalepartner

Klarsynt veileder og samtalepartner

Hei, mitt navn er Lill.  Jeg er født på en liten øy vest for Nordkapp, og har mange år med erfaring som klarsynt veileder og samtalepartner.

Jeg har sett mye fra jeg var liten, både blant de som er her i live og de andre som har reist. Jeg har hjulpet mennesker med mine evner så lenge jeg kan huske, og de siste 30 årene har jeg reist verden rundt, møtt mange innsiktsfulle mennesker som har lært meg at min gave ikke bare er en kilde til innsikt og forståelse, men også til ansvar og ydmykhet. Jeg mener derfor at det ikke er nok å se fremtiden, men å få innsikt i hvordan du kan få det beste ut av ditt liv. Jeg har derfor et mål om å gi deg detaljert innsikt slik at du kan ta de beste valgene for ditt eget liv. Jeg vil svare på alle dine spørsmål, og jeg gir deg gjerne god varmende healing.

Så; føler du at du står fast eller trenger veiledning til og ta de beste valgene for deg og ditt liv, kan jeg være den rette for deg.

Jeg kanaliserer og bruker hovedsakelig mitt klarsyn, men jeg kan også bruke kort som hjelpemiddel for å se dine muligheter enten det handler om kjærlighet, jobb, karriere eller økonomi. Eller kanskje trenger du bare noen å prate med om bekymringer du har, eller gleder som livet har gitt deg. Jeg er der for deg!

Jeg er ærlig, tydelig og treffsikker og har mange fornøyde og tilbakevendende kunder. Taushetsplikten er en selvfølge.

Velkommen til samtale med meg! 

Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 687

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 87

(Kr 29,90 pr.min)