Er her når du trenger meg!

Er her når du trenger meg!

Sigrunn Sele ble ikke klar over sine medfødte evner før i voksen alder. – I barndommen merket jeg at jeg var annerledes, forteller hun.

Da jeg forutså min datters død, ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom og jeg selv kom tett på døden, åpnet nye dører seg, forteller Sigrunn, som lærte hvordan ta fatt i livet og snu det elendige til det positive.

– Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan kanskje også hjelpe deg? Det er mer mellom himmel og jord – himmelen finnes – jeg har vært der, forteller Sigrunn.

Hun bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen hjelpemiddel.
– Tidvis bruker jeg astrologi og pendel for å forstå det bedre. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er.

Se facebook.com/SigrunnSelesSelvhjelp

Hun er der når du trenger henne om det så er hele døgnet…
Det hender at linjen er stengt, da kan du sende en SMS til 975 61 484 og Sigrunn vil åpne linjen for deg.

Du kan også lese en artikkel om Sigrunn på krystallkulen!

Teletorgnummer

829 95 292

(Kr 32,90 pr.min)