Får klare og direkte svar

Får klare og direkte svar

Hei, mitt navn er Helen og jeg er klarsynt, healer og fjernhealer. Jeg har jobbet som profesjonell veileder i 15 år.

Jeg er kjent for å gå inn i nuet på mennesket og ser raskt hvorfor situasjonen er som den er. Din fortid kan ofte være vesentlig for hvor du står i dag. Jeg ser dette og får klare og direkte svar. I tillegg jobber jeg med tidligere liv og blokkeringer.

Føler du at du står fast eller trenger veiledning til og ta de beste valgene for deg selv, kan jeg være den rette og snakke med for deg.

Jeg jobber ut ifra mine medfødte evner. Evnene har jeg hatt med meg hele livet og de er meg, ikke bare en del av meg.

Jeg jobber som healer på en helseklinikk og har i tillegg selvutviklingskurs. Dette trives jeg utrolig godt med. Jeg ser utfallet av mennesket fra dag én og til slutt, og en meget stor forandring hos de menneskene jeg jobber med. Livet er i endring og det er herlig og det er nettopp dette jeg ønsker å bidra med; å endre ditt liv til det bedre. At du finner ditt potensiale og ditt opprinnelige deg enten det er alene eller i en relasjon.

Jeg har en flott kundekrets og alltid plass til flere. Jeg er åpen for alle typer spørsmål enten det er kjærlighet, økonomi, selvutvikling, salg, kjøp, el.
Jeg er kjent for å være direkte og treffsikker.

Jeg er veldig glad i jobben min og ivaretar mine kunder. Taushetsplikten er en selvfølge.

Du kan lese mer om Helen på Mediumprofilen hun hadde i Medium utgave 5-2021.

Velkommen til en fin samtale!

Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no.

Teletorgnummer

829 95 453

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 86 53

(Kr 29,90 pr.min)