Klarsynt med sterk intuisjon

Klarsynt med sterk intuisjon

Klarsynt med meget sterk intuisjon. Jeg er også medium. Trenger du hjelp til å finne ting kan jeg også hjelpe deg med det.

Kan bruke tarot og pendler, men jeg kan også se uten hjelpemidler hvis ønskelig. Ærlig, velutdannet og lang erfaring med å jobbe med mennesker.

Jeg gir deg svar på det du lurer på, og sammen kan vi komme frem til de beste løsninger for problematikken du befinne deg i, uansett om det dreier seg om kjærlighet, jobb, helse eller økonomi; bare for å nevne noe av tematikken.

I tillegg har jeg lang erfaring med numerologi, drømmetydning og chakra- kunnskap, samt som kursleder, offentlig taler og jeg benytter meg også av min omfattende erfaring som terapeut, Yoga og meditasjon, som jeg praktiserer hverdag.

Mitt ønske er å hjelpe deg med å få større harmoni og forståelse, slik at du kan ha et lykkelig liv, finne din vei og bruke dine evner.
Kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 095

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 95

(Kr 29,90 pr.min)

Legg igjen et svar