Ser helheten i mennesker

Ser helheten i mennesker

Jeg er født klarsynt, men først i voksen alder ble jeg gjennom noen spesielle opplevelser bevisst mine indre bilder og evnene mine. Dette førte til en lang indre reise innen bevisstgjøring, klarsyn og healing.

Siden 90-tallet har jeg bevisst fulgt min indre veiledning – det har ført til et spennende og givende arbeid som veileder.

Min styrke er å se sammenhenger og årsak til problemer. Når jeg ser på relasjoner trenger jeg ikke fødselsdato for å få kontakt.

Jeg jobber både på telefon og i personlige møter med hjemmekontor og kontor i Drammen, der jeg også bruker stemmen som et verktøy for å få dypere kontakt og løsne på blokkeringer. Responsen fra de som kommer til meg er gode og mange gir meg tilbakemeldinger om at de har fått hjelp til selvhjelp.

Det er naturlig for meg å se helheten i mennesket – jeg jobber målrettet og løsningsorientert. Taushetsplikt er en selvfølge.

Åpent mandager, tirsdager og onsdager kl. 19.30 – 21.30.

Les mer på klarsyn.no

kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no

Teletorgnummer

829 95 902

(Kr 29,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 92

(Kr 26,90 pr.min)