Klarsynt spå- og intuitiv samtaleveileder

Klarsynt spå- og intuitiv samtaleveileder

Helt siden jeg var liten jente har jeg vært svært intuitiv og følsom for andre menneskers energier.

Jeg har engasjert meg i mine medmennesker og gitt råd og veiledning som siden viste seg å gi positive resultater, og jeg har forutsett hendelser som siden viste seg å bli sanne. Jeg har blitt fortalt at jeg har arvet mine evner og gaver fra både min mor og fars slekt hvor lesning i kaffegrut, vanlige spillkort, sanndrømthet, forutsigelser og varme hender hører med til historien.

Det hører også med til historien at slike spesielle gaver og evner ble hysjet ned på på den tiden for å unngå å bli sett på som snål. Heldigvis har dette blitt mer akseptert å snakke om og jeg kan stolt og åpenlyst bære arven videre med å hjelpe mine medmennesker som jeg brenner så sterkt for å gjøre.

Ved siden av intuitive evner er jeg utdannet soneterapeut og lymfemassør og har tatt kurs i reconnective healing hos dr. Eric Pearl (kjent fra boken vekk din indre healer) for å forstå egne energier bedre. I min søken etter å forstå egne evner, ble også et tarotkurs et nødvendig tiltak. Et kurs jeg aldri har angret på. Det åpnet opp klarsynet enda mer og jeg fikk tilgang til å kanalisere bilder, filmklipp, stemmer og sanser jeg ikke ante eksisterte. Jeg elsker tarotkortene og lærer villig bort kortenes budskap i forumet.

I 25 år har jeg arbeidet profesjonelt som spå- og intuitiv veileder og har sett på spørsmål og problemstillinger av alle slag og fra alle samfunnslag. Mine spesialfelt er jobb, karriere, utdannelse, økonomi, salg og kjøp, rettssaker, rettstvister, kjærlighet og relasjoner, personlig utvikling og vanskelige prosesser.

Kjenner du i magen at jeg kan være rett spå- og veileder for deg, da skal du stole på magefølelsen – intuisjonen din.

Det er din indre klarsynte veiviser som taler til deg!
Når du kontakter meg, vil jeg møte deg der du står i livet i dag med en jordnær og medmenneskelig tilnærming!
Vær trygg på at samtalen er 100 prosent konfidensiell!

Les mer om meg på dinlivsguide.no
Hilsen May

Teletorgnummer

829 95 170

(Kr 26 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 70

(Kr 26,90 pr.min)