Mitt ønske er å hjelpe andre!

Mitt ønske er å hjelpe andre!

Hei, jeg heter Marianne og er en jente i slutten av 40-årene. Jeg begynte å spå i tarotkort i 1991 og kortene har fulgt meg gjennom livet siden da.

Jeg jobbet på teletorget allerede i 1997, men måtte slutte siden tiden ikke strakk til. I 2008 begynte jeg å jobbe på teletorget igjen. Jeg er utdannet akupunktør, og har også gått kurs innen healing, ernæring, og klinisk åndedrettsterapi.

Jeg har nylig avsluttet utdannelse som Future Life Progression therapist, som en av få her i landet. Denne utdannelsen tok jeg gjennom 2 kurs hos Anne Jirsch i England. Les mer om metoden på fremtidsvisjon.no

Jeg jobber også mye med et nytt konsept for vektnedgang som allerede har hjulpet utrolig mange mennesker. Sliter du med vekta eller har helseproblemer relatert til livsstilssykdommer, les mer på helsevinner.no

Det som gir livet mitt mening er å kunne hjelpe andre, og om du tror jeg kan bidra med noe i ditt liv, så håper jeg du tar kontakt.

eller les mer på tarotdama.no

Teletorgnummer

829 95 237

(Kr 32,90 pr.min)

Forhåndsbetaling

21 05 87 23

(Kr 29,90 pr.min)